Visie.

Boekhouding zonder gedoe: omdat het kan.

Wat als… je boekhouder écht meedenkt met jou? Wat als je overleg hebt in verstaanbaar Nederlands en je voelt dat je samenwerkt aan je toekomst? Dat je bedrijf in goede handen is op financieel en fiscaal vlak én je boekhouder begrijpt dat je aandacht wil voor levenskwaliteit, nu en later.

Wij zijn ondernemer, net zoals jij. We bouwen aan ons levenswerk, ons eigen bedrijf. We creëren werkkansen voor onze medewerkers. Ook wij zijn soms zoekende naar de balans werk en privé. Af en toe komen we een obstakel tegen en daar leren we uit. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen, groeien we. Als ondernemer en als persoon. Dàt is waarom we elke dag aan de slag gaan voor jou!

Mijn Boekhouder: Noodzakelijk kwaad of meerwaarde?

Veel ondernemers hebben een haat/liefde relatie met de boekhouder. Misschien heb je zelf al goede én minder goede ervaringen gekend?

Door te luisteren naar onze klanten blijven we onze dienstverlening aanpassen en verbeteren. We zijn ook maar mensen, al hebben we een bizarre voorliefde voor cijfertjes 😉

Wat heb jij nodig als ondernemer om te groeien? Daar hebben we oren naar. Elke klant heeft andere noden. Afhankelijk van leeftijd, levenssituatie en loopbaan-traject. Samen bepalen we de focus voor jouw boekhouding. Dat zorgt soms voor een pittig gesprek. Dat gaan we niet uit de weg. Be prepared!

Maak vandaag je afspraak.

Wil je graag meer uitleg over onze aanpak? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Jij brengt je vragen mee, wij doen de rest.